Garantie Festool

» Regel hier uw 2 jaar extra garantie, zodat u niet 1 maar 3 jaar garantie ontvangt!

Service zonder discussies
“Naast excellente machines bieden wij u een service van uitstekende kwaliteit. Onze servicepakketten staan voor een directe, praktische en veelomvattende service voor u en uw gereedschap. De gehele levensduur van uw gereedschap zijn wij de betrouwbare partner aan uw zijde. U kunt op ons rekenen - wij staan altijd voor u klaar. Want wij doen alles voor uw tevredenheid en vertrouwen in Festool. Wij zijn alleen tevreden als u dat ook bent.”

Garantie all-inclusive
Profiteer van de veelomvattende services van Festool’s Garantie all-inclusive. Na de online registratie van uw nieuwe Festool-machine (tot 30 dagen na aanschaf) is het de eerste drie jaar geheel verzekerd. En u kunt zich concentreren op wat er echt toe doet: uw werk.
Let op! Vanaf 2021 dient u zelf uw machine te registreren i.v.m. de privacywetgeving.

Volledige reparatie gratis
Snel, grondig en de eerste drie jaar helemaal gratis. Festool vervangt zelfs slijtageonderdelen, zelfs accu's en laders vallen volledig onder garantie .

Vervanging bij diefstal
Tegen een eigen bijdrage van € 100 excl. btw vervangt Festool uw machine (in de eerste drie jaar) na een diefstal voor een nieuwe machine.

Gegarandeerd originele onderdelen
Elk reserveonderdeel is ten minste tien jaar verkrijgbaar. Is deze niet op voorraad dan ontvangt u een nieuwe machine van Festool.

Niet tevreden, geld terug
Mocht u niet overtuigd zijn, dan heeft u vanaf de aanschaf en registratie 15 dagen de tijd om de machine te retourneren.

Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met Baptist Arnhem.

» Regel hier uw 2 jaar extra garantie, zodat u niet 1 maar 3 jaar garantie ontvangt!

» Bekijk onze algemene garantiepagina