Timber Training Center

Cursussen of workshops
Address: Lt. Dobbelaerestraat 48E
Postal code: 9930
City: Zomergem (Belgiƫ)
State: Buitenland
Phone: +32 (0)9 372 85
E-mail: info@timbertrainingcenter.com
Website: timbertrainingcenter.com

Timber Training Center is opgericht door Dirk Glas en actief sinds 2004. Timber Training Center (TTC) heeft als doel kennis over te dragen en te delen in de specifieke branche, de houtsector. 

Delen, Bijdragen, Ontwikkelen 
De houtbranche is weliswaar specifiek maar met onze ervaring en netwerk van specialisten bieden we de personen en organisaties een platform waar groei en ontwikkeling tot stand komen. Daarbij maakt Timber Training Center gebruik van gespecialiseerde en bekende partners uit binnen- en buitenland. Timber Training Center wilt op deze manier bijdragen aan het succes van uw onderneming.

Timber Training Center richt zich zowel naar bedrijfsleiders, inkopers, verkopers, starters in de houtsector als naar personen die zich meer willen verdiepen in de materie hout. Behalve Nederlandstalige opleidingen en bijeenkomsten biedt TTC ook Franstalige opleidingen aan.

Naast productgerichte diensten kunt u ook bij TTC terecht voor advies en coaching met betrekking tot bedrijfsvoering. Daarnaast kunt u ook aan trainingen deelnemen “Leiderschap & Management”.

Timber training Center is meer dan alleen een aanbod van trainingen.
Timber Training Center is de partner voor de ontwikkeling van mensen en organisaties in de zeer bijzondere houtsector, in België en daarbuiten.

Bekijk de actuele agenda op de website.