Enrawood

Houthandel
Address: De Wanne 77
Postal code: 7623 HG Bo
City: Borne
State: Overijssel
Phone: 06 46265420
E-mail: arne@enrawood.nl
Website: enrawood.nl

Specialist in klankhout:

Zoek je klankhout? Wil je klankhout kopen? Dan is Enrawood het juiste adres. Enrawood is gespecialiseerd in klankhout (toonhout of tonewood) voor de bouw van akoestische gitaren. Daarnaast kan Enrawood in veel gevallen ook materiaal leveren voor mandolines, ukelele’s en vergelijkbare instrumenten. Bovendien levert Enrawood hout voor mes schalen en andere kleine toepassingen.

Mijn naam is Arne Hempenius. Ofschoon de wereld inmiddels massaal is overgegaan op het webshop gebeuren, maak ik doelbewust een combi. Hout is wonderlijk materiaal, geen plankje is exact identiek. Zelfs binnen een categorisering als ‘AAA kwaliteit’ van klankhout voor de bouw van akoestische gitaren, is sprake van verschillen in structuur, kleur en toon. Ik zoek daarom doelbewust naar het compromis tussen online verkoop en het contact met de klant. Als je een (eerste) gitaar bouwt wil je een goed product en verdien je dat contact. Daarom bied ik voor je aankoop van klankhout voor de bouw van akoestische gitaren meer opties:

Bezoek op afspraak, zodat je zelf je materiaal uit kunt zoeken, al dan niet met advies. Daarvoor neem ik graag ruimschoots de tijd. Ervaring heeft geleerd dat de gemiddelde bezoeker twee a drie uur bezig is met een mooie selectie.

En geloof het of niet, maar deze eerste optie heeft, ofschoon het meer tijd kost, mijn voorkeur. Verder kun je natuurlijk ook:

Bestellen via de webshop; en ik kies voor jou het beste dat ik te bieden heb binnen jouw keuze uit mijn voorraad klankhout voor de bouw van akoestische gitaren. Je bespaart daarmee de reiskosten.