Peaktool/ Luban rabbet blokschaaf - verwachte levertijd onbekend

artikelnummer: 26937
  • Peaktool/ Luban rabbet blokschaaf - verwachte levertijd onbekend
  • Peaktool/ Luban rabbet blokschaaf - verwachte levertijd onbekend
  • Peaktool/ Luban rabbet blokschaaf - verwachte levertijd onbekend
€ 79,90 (per stuk) incl. btw€ 66,03 excl. btw

Productinformatie

De rabbet blok- en sponningschaaf heeft dezelfde mogelijkheden als een blokschaaf, maar is breder dan een sponningschaaf. Door deze breedte is de rabbet schaaf ideaal voor het maken van perfect passende pennen bij pen- en gatverbindingen.

De schaafbeitel is gemonteerd onder een lage hoek van 12° en levert een verbluffend glad eindresultaat op! De bronzen kikker ligt comfortabel in de hand.

Eigenschappen

Lengte: 159 mm
Schaafbreedte: 44 mm
Breedte schaaf: 44 mm
Materiaal: gietstaal/brons

Extra informatie

Peaktool
Peaktool is het huismerk van Baptist. Peaktool staat voor kwalitatief hoogwaardige handgereedschappen en toebehoren voor een aantrekkelijke prijs. Het zijn producten en complete series, die wij zelf samenstellen en rechtstreek importeren van diverse fabrieken over de hele wereld.

Wij hebben met veel fabrikanten al jaren contact, waardoor we de kwaliteit, betrouwbaarheid en service kunnen waarborgen die u van Baptist gewend bent.

Bekijk ook

Beoordelingen

Baptist maakt gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. Meer informatie