Easy Wood Tools Full-Size Easy Detailer 620 mm

article number: 34477
  • Easy Wood Tools Full-Size Easy Detailer 620 mm
  • Easy Wood Tools Full-Size Easy Detailer 620 mm
  • Easy Wood Tools Full-Size Easy Detailer 620 mm
€ 157,00 (per piece) incl. VAT€ 129,75 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock Shipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem

Product information

De Full-Size Easy Detailer is ideaal wanneer u aan een groot werkstuk aan het werken bent. Bijvoorbeeld bij het draaien van grote schalen of bekers.

De Detailer is geschikt voor het detailwerk aan uw werkstuk en is daarmee het meest vergelijkbaar met een profileerguts. Het scherpe mes zorgt voor een hele nette afwerking.

Het mes is van tungsten carbide staal. Dit is enorm hard waardoor het mes lang scherp blijft en een langere levensduur heeft. Door het mes af en toe te draaien kunt u deze levensduur verlengen. Ook kunt u het mes uitstekend slijpen met een diamantsteen om zo een nog langere levensduur te garanderen, maar op een gegeven moment is het mes op. Dan kunt u eenvoudig een nieuw vervangingsmes aanschaffen.

Tip! Voor het slijpen van het carbide mes adviseren wij een diamantsteen met een grit van 600 te gebruiken. Voor het beste resultaat gebruikt water en een klein beetje afwasmiddel bij het slijpen van uw gereedschap. Door het afwasmiddel blijft het slijpsel niet op de steen liggen, maar komt het op het water te liggen!

Specifications

Fabrikantnummer: 7500

Totale lengte: 620 mm
Lengte handvat: 405 mm
Lengte kling: 215 mm
Breedte kling: 13 mm

Materiaal handvat: Esdoorn

Inclusief:
- Ci4 diamantvormig mes

Extra information

Introductievideo voor Easy Full-Size tools:

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information