Sorby stebcenter meenemer 7/8” voor SuperNova- & Nova chuck

article number: 20301
  • Sorby stebcenter meenemer 7/8” voor SuperNova- & Nova chuck
  • Sorby stebcenter meenemer 7/8” voor SuperNova- & Nova chuck
  • Sorby stebcenter meenemer 7/8” voor SuperNova- & Nova chuck
€ 87,20 (per piece) incl. VAT€ 72,07 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock Shipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem

Product information

Stevig geklemd door de klauwen van de chuck, zorgt deze meenemer van Robert Sorby voor een ongeëvenaarde grip op elk soort hout. Voorzien van een verende centreerpunt van roestvast staal en scheermesscherpe tanden die zich vast bijten in het werkstuk.

De revolutionaire Stebcenter meenemers zijn een wezenlijke toevoeging aan de gereedschapsset van elke houtdraaier!

Voor de beginnende houtdraaier voegen de Stebcenters extra veiligheid toe: de mate van grip op het werkstuk kan eenvoudig ingesteld worden door het in- of uitdraaien van de spindel van de losse kop, terwijl de centreerpunt toch stevig verankerd is! Hierdoor is het mogelijk een zodanige grip in te stellen, dat, wanneer de beitel onverhoopt zou ‘happen’, het werkstuk onmiddellijk tot stilstand komt in plaats van de beitel weg te slaan! Daarmee wordt het gebruik van een schuine beitel al veel veiliger voor de beginner!

Met de Stebcenter meenemers kunnen dus zowel de beginnende als de professionele houtdraaier veilig, nauwkeurig en snel werken, met een variabele grip op het werkstuk, van licht tot zeer krachtig!

Specifications

Diameter kop: Ø 7/8" (ca. 22 mm)
Aansluiting: klemmen in chuck

Extra information

Bekijk de demonstratie film:

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information