Sorby stebcenter meenemer 7/8” voor SuperNova- & Nova chuck

Produktnummer: 20301
  • Sorby stebcenter meenemer 7/8” voor SuperNova- & Nova chuck
  • Sorby stebcenter meenemer 7/8” voor SuperNova- & Nova chuck
  • Sorby stebcenter meenemer 7/8” voor SuperNova- & Nova chuck
€ 87,20 (pro Stück) inkl. MwSt€ 72,07 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf Lager Versandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

Stevig geklemd door de klauwen van de chuck, zorgt deze meenemer van Robert Sorby voor een ongeëvenaarde grip op elk soort hout. Voorzien van een verende centreerpunt van roestvast staal en scheermesscherpe tanden die zich vast bijten in het werkstuk.

De revolutionaire Stebcenter meenemers zijn een wezenlijke toevoeging aan de gereedschapsset van elke houtdraaier!

Voor de beginnende houtdraaier voegen de Stebcenters extra veiligheid toe: de mate van grip op het werkstuk kan eenvoudig ingesteld worden door het in- of uitdraaien van de spindel van de losse kop, terwijl de centreerpunt toch stevig verankerd is! Hierdoor is het mogelijk een zodanige grip in te stellen, dat, wanneer de beitel onverhoopt zou ‘happen’, het werkstuk onmiddellijk tot stilstand komt in plaats van de beitel weg te slaan! Daarmee wordt het gebruik van een schuine beitel al veel veiliger voor de beginner!

Met de Stebcenter meenemers kunnen dus zowel de beginnende als de professionele houtdraaier veilig, nauwkeurig en snel werken, met een variabele grip op het werkstuk, van licht tot zeer krachtig!

Eigenschaften

Diameter kop: Ø 7/8" (ca. 22 mm)
Aansluiting: klemmen in chuck

Weitere Informationen

Bekijk de demonstratie film:

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen