Veritas kunststof slijphulpstuk voor schraapstalen

article number: 16944
  • Veritas kunststof slijphulpstuk voor schraapstalen
€ 53,45 (per piece) incl. VAT€ 44,17 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock Shipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem

Product information

Schraapstalen behoren tot de meest nuttige (en minst kostbare) gereedschappen in de houtbewerkings werkplaats. Jammer genoeg hebben de meeste houtbewerkers problemen om de optimale hoek aan het schraapstaal te slijpen. Dat probleem wordt door dit slijphulpstuk opgelost! Omdat een schraapstaal vier zijden heeft, is het mogelijk vier verschillende hoeken in één schraapstaal te maken, waardoor het een zeer universeel gereedschap wordt!
 
Hoe werkt dit hulpstuk? U plaatst het schraapstaal in een bankschroef, stelt door middel van de knop op de voorzijde de gewenste slijphoek (van 0° tot 15°) in en blokkeert deze door middel van de schroef aan de bovenzijde. De slijpstift in het inwendige van het slijphulpstuk is nu gefixeerd en omdat het hulpstuk nauwsluitend over het schraapstaal past, bent u er van verzekerd dat de door u ingestelde slijphoek ook daadwerkelijk geslepen wordt!

Specifications

Fabrikantnummer: 05K37.01

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information