Veritas kunststof slijphulpstuk voor schraapstalen

Produktnummer: 16944
  • Veritas kunststof slijphulpstuk voor schraapstalen
€ 53,45 (pro Stück) inkl. MwSt€ 44,17 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf Lager Versandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

Schraapstalen behoren tot de meest nuttige (en minst kostbare) gereedschappen in de houtbewerkings werkplaats. Jammer genoeg hebben de meeste houtbewerkers problemen om de optimale hoek aan het schraapstaal te slijpen. Dat probleem wordt door dit slijphulpstuk opgelost! Omdat een schraapstaal vier zijden heeft, is het mogelijk vier verschillende hoeken in één schraapstaal te maken, waardoor het een zeer universeel gereedschap wordt!
 
Hoe werkt dit hulpstuk? U plaatst het schraapstaal in een bankschroef, stelt door middel van de knop op de voorzijde de gewenste slijphoek (van 0° tot 15°) in en blokkeert deze door middel van de schroef aan de bovenzijde. De slijpstift in het inwendige van het slijphulpstuk is nu gefixeerd en omdat het hulpstuk nauwsluitend over het schraapstaal past, bent u er van verzekerd dat de door u ingestelde slijphoek ook daadwerkelijk geslepen wordt!

Eigenschaften

Fabrikantnummer: 05K37.01

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen