Tormek LA-220 lederen wetschijf voor T-7 en T-8

article number: 11587
  • Tormek LA-220 lederen wetschijf voor T-7 en T-8
€ 73,95 (per piece) incl. VAT€ 61,12 excl. VAT
  • Currently out of stock
    Not in stock, ask for the delivery time Shipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem

Product information

Lederen wetschijf ter vervanging van de standaard lederen wetschijf op de natslijpmachines Tormek T8, T7 en Supergrind 2006.

Deze wetschijf verwijdert voorzichtig de bramen die tijdens het slijpen ontstaan en polijst de afschuining. Geschikt voor Tormek T-8, Tormek T-7 en Tormek 2000. De schijf wordt gebruikt in combinatie met PA-70 wetpasta van Tormek. Om een zo'n scherp mogelijk resultaat te krijgen, rondt u het slijpproces af door het gereedschap op de lederen wetschijf te wetten.

Het leer op de lederen wetschijf wordt geleverd door Tärnsjö Graver in Zweden. Tärnsjö Graver looit en bewerkt al meer dan 140 jaar leer en is vandaag de dag een van de weinige looierijen dat zijn leer volledig looit met natuurlijke producten. Het leer op de LA-220 lederen wetschijf is niet alleen milieuvriendelijk maar ook van de hoogste kwaliteit.

Specifications

Ter vervanging van de standaard lederen wetschijf op de Tormek T8, T7 en Supergrind 2006.

Afmetingen: Ø 220 mm x 31 mm 

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information