Harde Arkansas wetsteen 150 x 50 mm in houten kist

article number: 29369
  • Harde Arkansas wetsteen 150 x 50 mm in houten kist
€ 68,65 (per piece) incl. VAT€ 56,74 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock shipping costs € 4,90

Product information

De harde Arkansas wetsteen gebruikt u voor het wetten en het regelmatig onderhoud van de snijhoek van messen en gereedschappen. Arkansas stenen worden veel gebruikt door houtbewerkers, in de tandheelkunde en bij het wetten van keuken- en koksmessen.

Let op! Arkansas stenen zijn natuurproducten. Kleurverschillen, haarscheurtjes of kleine onregelmatigheden hebben een natuurlijke oorsprong en beïnvloeden de uitstekende wet eigenschappen van deze steen niet.

Gebruik de steen altijd in combinatie met olie!

Steen vlakken
Een wetsteen, van welke korrel of welk merk dan ook, dient na verloop van tijd gevlakt te worden wanneer deze niet vlak genoeg meer is. De beste manier is op een polijstplaat of onderhoudssteen omdat deze gecontroleerd vlak zijn. Het kan ook op een andere diamantsteen of met watervast schuurpapier (korrel afhankelijk van de korrel van de steen) dat u op een glasplaat of een vlak stuk mdf bevestigd.

Specifications

Vorm: rechthoekig
Afmetingen steen: 150 x 50 mm
Afmetingen kist: 170 x 68 x 30 mm
Toepassing: wetten van snijgereedschappen

De Arkansas steen is ingelijmd in een houten kist.

Also view

Reviews

Baptist maakt gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. More information