Veritas opslag- en onderhoudsset voor waterwetstenen

article number: 17344
  • Veritas opslag- en onderhoudsset voor waterwetstenen
€ 101,00 (per set) incl. VAT€ 83,47 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock Shipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem

Product information

Deze set is geschikt voor het opslaan, onderhouden en gebruiken van uw waterwetstenen tot een lengte van 300mm. Wanneer u water op de bodem van de bak doet, kunt u daar uw waterwetstenen in bewaren en zijn ze altijd klaar voor gebruik. In de waterbak blijven de stenen schoon en weet u dat ze veilig opgeborgen zijn.
 
Rubberen strips aan de onderkant van de bak zorgen ervoor dat de bak niet verschuift. De set bevat klemmen zodat er twee stenen tussen bevestigd kunnen worden en u deze set ook kunt gebruiken als slijp- of wetsteenhouder. De klemset bestaat uit aluminium en roestvrij staal, en is met één hand makkelijk open en los te maken. Daarnaast bevat de set een glazen plaat met een zelfklevend vel kunststof welke als ondergrond dienen wanneer u met behulp van vlakgrit wilt slijpen.
 
De korrel van de bijgeleverde vlakgrit is 90 en dient over het kunststof gestrooid te worden. Hierna is het mogelijk om uw snijgereedschap te slijpen.
 
Deze set bevat:
- twee rubber strips, voor onder de bak.
- een kunststof bak, voor de opslag, het onderhoud en het gebruik van uw waterwetstenen;
- klemset waarmee u twee stenen kunt klemmen;
- een glazen plaat;
- een vel kunststof;
- een potje vlakgrit, korrel 90;
- een kunststof (stof)beschermkap.
Wordt geleverd zonder stenen.

Specifications

Fabrikantnummer: 05M20.06

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information