Pax omkeerbare toffelzaag 15 tpi 254 mm

article number: 16894
  • Pax omkeerbare toffelzaag 15 tpi 254 mm
  • Pax omkeerbare toffelzaag 15 tpi 254 mm
€ 36,35 (per piece) incl. VAT€ 30,04 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock Shipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem

Product information

Een omkeerbare toffelzaag die zowel links- als rechtshandig te gebruiken is, en door het verzet in het handvat tot in de moeilijkste hoeken zaagt! Bovendien een genot voor het oog met zijn messing rug die voor stabiliteit zorgt en het walnoten handvat!

Specifications

Fabrikantnummer: rev. gents saw

Model: toffelzaag
Geschikt voor: afkorten

Totale lengte: 410 mm

Zaagbladlengte: 254 mm
Vertanding: 15 tpi

Handvat: walnoot

Extra information

In de Pax toffelzagen vindt u de traditie van eeuwenoud vakmanschap terug. Vervaardigd van de fijnste staallegeringen, nauwkeurig gezet en geslepen. Voorzien van walnoten handvatten die door middel van messing rivets aan het zaagblad bevestigd zijn. Stammend uit de tijd dat een zaag het weekloon van een meubelmaker kostte.

Maar uiterlijk vertoon is niet voldoende! Deze zagen moeten ook nu voldoen aan het doel waarvoor zij oorspronkelijk, in het machine-loze tijdperk, ontworpen zijn: snel en nauwkeurig werken met een zuivere zaagsnede. Dat is nu precies wat de Pax zagen waarmaken! U zult er met plezier mee werken, jarenlang bij zorgvuldig gebruik! Een stuk gereedschap waarmee u na verloop van tijd een band opbouwt!

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information