Pax omkeerbare toffelzaag 15 tpi 254 mm

Produktnummer: 16894
  • Pax omkeerbare toffelzaag 15 tpi 254 mm
  • Pax omkeerbare toffelzaag 15 tpi 254 mm
€ 36,35 (pro Stück) inkl. MwSt€ 30,04 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf Lager Versandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

Een omkeerbare toffelzaag die zowel links- als rechtshandig te gebruiken is, en door het verzet in het handvat tot in de moeilijkste hoeken zaagt! Bovendien een genot voor het oog met zijn messing rug die voor stabiliteit zorgt en het walnoten handvat!

Eigenschaften

Fabrikantnummer: rev. gents saw

Model: toffelzaag
Geschikt voor: afkorten

Totale lengte: 410 mm

Zaagbladlengte: 254 mm
Vertanding: 15 tpi

Handvat: walnoot

Weitere Informationen

In de Pax toffelzagen vindt u de traditie van eeuwenoud vakmanschap terug. Vervaardigd van de fijnste staallegeringen, nauwkeurig gezet en geslepen. Voorzien van walnoten handvatten die door middel van messing rivets aan het zaagblad bevestigd zijn. Stammend uit de tijd dat een zaag het weekloon van een meubelmaker kostte.

Maar uiterlijk vertoon is niet voldoende! Deze zagen moeten ook nu voldoen aan het doel waarvoor zij oorspronkelijk, in het machine-loze tijdperk, ontworpen zijn: snel en nauwkeurig werken met een zuivere zaagsnede. Dat is nu precies wat de Pax zagen waarmaken! U zult er met plezier mee werken, jarenlang bij zorgvuldig gebruik! Een stuk gereedschap waarmee u na verloop van tijd een band opbouwt!

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen