Pax fineerzaag 15 tpi 76 mm

article number: 16903
  • Pax fineerzaag 15 tpi 76 mm
  • Pax fineerzaag 15 tpi 76 mm
€ 26,85 (per piece) incl. VAT€ 22,19 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock Shipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem

Product information

Deze fineerzaag heeft een licht gebogen zaagblad aan beide zijden met als voordeel dat u zeer precies en fijn kunt zagen. Bij het werken met fineer zult u zien dat deze zaag uw werk verbetert. De zaag heeft een recht walnoten handvat.

Specifications

Fabrikantnummer: veneer saw

Model: fineerzaag
Geschikt voor: afkorten en schulpen

Totale lengte: 220 mm
Zaagbladlengte: 76 mm
Vertanding: 15 tpi

Handvat: walnoten

Extra information

In de Pax fineerzaag vindt u de traditie van eeuwenoud Engels vakmanschap terug. Vervaardigd van de fijnste staallegeringen, nauwkeurig gezet en geslepen. Voorzien van een walnoten handvat dat door middel van een messing rivet aan het zaagblad bevestigd is. Stammend uit de tijd dat een zaag het weekloon van een meubelmaker kostte.

Maar uiterlijk vertoon is niet voldoende! Deze zagen moeten ook nu voldoen aan het doel waarvoor zij oorspronkelijk, in het machine-loze tijdperk, ontworpen zijn: snel en nauwkeurig werken met een zuivere zaagsnede. Dat is nu precies wat de Pax zagen waarmaken! U zult er met plezier mee werken, jarenlang bij zorgvuldig gebruik! Een stuk gereedschap waarmee u na verloop van tijd een band opbouwt!

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information