Pax fineerzaag 15 tpi 76 mm

Produktnummer: 16903
  • Pax fineerzaag 15 tpi 76 mm
  • Pax fineerzaag 15 tpi 76 mm
€ 27,65 (pro Stück) inkl. MwSt€ 22,85 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf LagerVersandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

Deze fineerzaag heeft een licht gebogen zaagblad aan beide zijden met als voordeel dat u zeer precies en fijn kunt zagen. Bij het werken met fineer zult u zien dat deze zaag uw werk verbetert. De zaag heeft een recht walnoten handvat.

Eigenschaften

Fabrikantnummer: veneer saw

Model: fineerzaag
Geschikt voor: afkorten en schulpen

Totale lengte: 220 mm
Zaagbladlengte: 76 mm
Vertanding: 15 tpi

Handvat: walnoten

Weitere Informationen

In de Pax fineerzaag vindt u de traditie van eeuwenoud Engels vakmanschap terug. Vervaardigd van de fijnste staallegeringen, nauwkeurig gezet en geslepen. Voorzien van een walnoten handvat dat door middel van een messing rivet aan het zaagblad bevestigd is. Stammend uit de tijd dat een zaag het weekloon van een meubelmaker kostte.

Maar uiterlijk vertoon is niet voldoende! Deze zagen moeten ook nu voldoen aan het doel waarvoor zij oorspronkelijk, in het machine-loze tijdperk, ontworpen zijn: snel en nauwkeurig werken met een zuivere zaagsnede. Dat is nu precies wat de Pax zagen waarmaken! U zult er met plezier mee werken, jarenlang bij zorgvuldig gebruik! Een stuk gereedschap waarmee u na verloop van tijd een band opbouwt!

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen