T-track "B" 120 cm

article number: 25406
  • T-track
  • T-track
€ 20,30 (per piece) incl. VAT € 16,78 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock shipping costs € 4,90

Product information

T-tracks, oftewel een aluminium T-profiel, kun je onder andere gebruiken om je eigen bovenfreestafel maken. Maar je kunt ze ook gebruiken bij de WoodRat, je afkortzaagtafel, of boorkolom. Het idee is dat je de T-track door het frezen van een sleuf in laat zakken in een blad. Vervolgens kun je met een passend plaatje voor de brede en de juiste maat zeskant bout voor de smalle T-track een schuifsituatie creëren waarop je bijvoorbeeld een Toggle Clamp kunt bevestigen, of een zij-aanslag, of een flip stop, of het aandruksysteem (featherboards) op de frees en zaagtafel, enzovoort.

Zo kun je een klembord maken voor je WoodRat, een 'kruistafel' voor onder je kolomboor, een klemschuifplaat voor op je bovenfreestafel en ga zo maar door.

De B uitvoering van de T-Track is geschikt voor de Festool klemmen. En met het Festool verbindingsstuk kun je een verlenging maken.

Specifications

Lengte: 120 cm
Breedte: 18,7 mm
Hoogte: 12,5 mm
Track: 8,3 mm

De B uitvoering van de T-Track is geschikt voor de Festool klemmen.

Extra information

Reviews (2) with an average of 4.5 stars

StarStarStarStarStar

Werkt perfect voor in mijn werkbank, echt handig.

Door Reinald van Witteveen op 21 januari 2020
StarStarStarStarStar

De T-track is van goede kwaliteit. Geannodiseerd aluminium en een wanddikte van 3 mm maken het een degelijke rail om te gebruiken. Veel T-tracks hebben maar een wanddikte van 2 of 2,5mm, waardoor deze niet zo stevig zijn. Ik gebruik de klemmen van Makita, en die passen hier perfect in. De maten die worden opgegeven kloppen echter niet helemaal, de hoogte is 12,5mm, en niet 12mm, en daardoor is de hoogte van de sleuf ook 6,5mm, en niet 6mm.

Door William van Goozen op 15 november 2015

Write a review

Also view

Compare
vink_een_product_aan_dat_u_wilt_vergelijken