T-track "A" 90 cm

article number: 25403
  • T-track
€ 17,00 (per piece) incl. VAT€ 14,05 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock shipping costs € 4,90

Product information

T-tracks, oftewel een aluminium T-profiel, kun je onder andere gebruiken om je eigen bovenfreestafel maken. Maar je kunt ze ook gebruiken bij de WoodRat, je afkortzaagtafel, of boorkolom. Het idee is dat je de T-track door het frezen van een sleuf in laat zakken in een blad. Vervolgens kun je met een passend plaatje voor de brede en de juiste maat zeskant bout voor de smalle T-track een schuifsituatie creëren waarop je bijvoorbeeld een Toggle Clamp kunt bevestigen, of een zij-aanslag, of een flip stop, of het aandruksysteem (featherboards) op de frees en zaagtafel, enzovoort.

Zo kun je een klembord maken voor je WoodRat, een 'kruistafel' voor onder je kolomboor, een klemschuifplaat voor op je bovenfreestafel en ga zo maar door.

De T-tracks A zijn iets platter en hoeven hierdoor minder diep ingefreesd te worden. Te gebruiken i.c.m. diverse veerdrukblokken.

Specifications

Lengte: 90 cm
Breedte buitenzijde: 19 mm
Hoogte buitenzijde: 9,5 mm
Opening track: 6,6 mm
Breedte binnenzijde: 11,3 mm
Hoogte binnenzijde:  4 mm

Also view

Reviews

Baptist maakt gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. More information