Razertip digitale regeleenheid P88 met touchscreen voor 1 pyrografiepen

article number: 24849
  • Razertip digitale regeleenheid P88 met touchscreen voor 1 pyrografiepen
  • Razertip digitale regeleenheid P88 met touchscreen voor 1 pyrografiepen
€ 319,00 (per piece) incl. VAT € 263,64 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock shipping costs € 4,90

Product information

Het P88 digitale basisstation van Razertip is een revolutionair pyrografieapparaat met touchscreen. De unit is in te stellen op wel 700 stabiele standen tussen de 80 en 800 graden Celcius. Door de precieze instelling kunt u simpel een bepaalde hitte-instelling herhalen. Binnen enkele seconden na het instellen geeft de P88 een constante hitte af, ongeacht veranderingen in de ingangsspanning.

Met de P88 unit kunt u 8 verschillende temperaturen in het geheugen opslaan. Daarnaast onthoud het apparaat automatisch de laatste 3 gebruikte temperatuursettings zodat u makkelijk terug kunt gaan naar de gewenste temperatuur.

Het basisstation is uit te breiden met één of twee extra uitbreidingsunits, om zo een twee- of driedelige set te creëren. Zo kunt u snel tussen pennen wisselen met elk een afzonderlijke hitte.

Elke P88 unit wordt geleverd met een extra flexibele kabel die geschikt is voor bestaande Razertip pennen en punten. Het unieke vermogen van de P88 betekent dat Heavy Duty kabels niet langer nodig zijn om een verschil te maken bij het branden met zwaardere punten.

De P88 is te combineren met bestaande Razertip pennen en accessoires, maar wordt aangeraden voor gebruik met pennen met vaste punten. Als u toch liever een wisselpen gebruikt, draai dan de schroeven goed vast.

Wordt geleverd exclusief pen.

Attachments

Specifications

Fabrikantnummer: P88

Type: digitale regeleenheid met touchscreen

Spanning: 220-240 Volt
Temperatuur: 80 °C tot 800 °C
Omgevingstemperatuur: 0 °C tot 40 °C
Watt: max. 48 watt

Aansluiting: Europlug kabel

Geschikt voor: standaard en Heavy Duty pennen, wordt geleverd exclusief pen

Inclusief: extra flexibele kabel geschikt voor alle bestaande Razertip pennen en punten

Extra information

 
Brandschilderen; de Razertip pyrografieproducten
Razertip is een bedrijf die zich helemaal heeft toegelegd op pyrografie apparatuur. Zij maken brandschilderapparaten die bedoeld zijn voor de veeleisende gebruiker. Niet alleen hebben ze een groot assortiment aan verschillende pennen met vaste tips, ze hebben ook een brandpen voor verwisselbare tips.
 
Als je met een Razertip set gaat werken kun je voor de meest uit te voeren werkzaamheden kiezen voor de HD pennen, de Heavy Duty uitvoeringen, die beter gekoeld worden door het specifieke handvat en die voorzien zijn van stevige tips. Voor de wat minder te gebruiken detailpennen kun je kiezen uit de standaardpennen.
 
Ook bieden ze een pen aan waarbij je de tips kunt wisselen wat bij de andere pennen dus niet kan. Wisseltips hebben voordelen en nadelen. Voordeel is dat je met een handvat en verschillende tips, zelfs zelfgemaakte tips, kunt werken. Nadeel is dat je de pen moet laten afkoelen als je wilt wisselen. Een wisselpen is daarom vooral geschikt voor langer werken met dezelfde tip.
 
In een van de mooiste boeken die we hebben over pyrografie, het boek van Lora S. Irish, Great Book Of Woodburning, kun je niet alleen zien dat deze uiterst vaardige kunstenares met Razertip werkt, ze legt ook op heel inzichtelijke wijze in haar boek met foto’s uit hoe je dat doet.

Reviews

Be the first to write a review!

Write a review

Also view

Compare
vink_een_product_aan_dat_u_wilt_vergelijken