Konijn meubelmakers en cursussen

Cursussen of workshops
Address: Zuiderweg 52B
Postal code: 1461 GD
City: Zuidoostbeemster
State: Noord-Holland
Phone: 0229 60 30 92
E-mail: info@konijnmeubelmakers.nl
Website: konijnmeubelmakers.nl

Over Konijn meubelmakers
De meubelmakers van Konijn werken in een van elkaar lerende organisatie en oriënteren zich regelmatig op nieuwe ontwikkelingen. Alle medewerkers bij Konijn vinden een gezonde, menselijke samenwerking tussen hun bedrijf en de opdrachtgever erg belangrijk.

Konijn Meubelmakers is gevestigd aan de rand van een boomgaard in het Unesco Wereld erfgoed Beemster. Tip! Bij een bezoek aan dit bedrijf is het zeer de moeite waard om in de polder rond te kijken.

Meubels in opdracht
Mooi met gevoel. De producten van Konijn Meubelmakers passen bij de wensen van de klant. Zij moeten mooi zijn, een eenheid vormen met het interieur en een gevoel van comfort en waarde oproepen. Neem een kijkje op de website voor een impressie van hun werk.

Cursussen meubelmaken
Konijn Meubelmakers organiseert diverse cursussen meubelmaken en houtbewerking voor beginners, voor gevorderden en voor mensen die al zelfstandig kunnen werken met een coach op afstand. Daarnaast zijn er verschillende werk- en informatiebijeenkomsten gericht op het leren van materiaal- en gereedschapskennis en speciale vaardigheden.

Interesse in het bewerken van hout? Op de website vindt u het cursusaanbod en meer informatie.