Workshop: Meubelmaken met Wood&Co oktober 2023 - vol!

Wilt u proberen of meubelmaken iets voor u is? Heeft u vragen over uw gereedschap of werkwijze? Kom dan leren werken met hout! Op woensdag 18 oktober 2023 geeft Guido Seijmonsbergen van Wood&Co bij ons een introductieworkshop meubelmaken! 

In deze dagworkshop maakt u kennis met de verschillende gereedschappen die nodig zijn om een houtverbinding te maken, zoals meet- en aftekengereedschap, zagen en beitels. Tijdens deze workshop leert u met de verschillende handgereedschappen een halfhoutverbinding te maken. Ook wordt er aandacht besteed aan de machinale kant van het meubelmaken: u gaat aan het werk met de vlakvandiktebank. Er is ruime gelegenheid om vragen te stellen over de gereedschappen en gebruikte methodes. Aan het einde van de dag gaat u naar huis met een eigen gemaakte iepen tapasplank.

De workshop van Wood&Co vindt plaats in onze cursusruimte, deze bevindt zich op zo'n 100 meter afstand van onze winkel in Arnhem. We werken met een groep van maximaal zeven deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshop is inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee, lunch en intensieve begeleiding!

Datum en tijd
- Woensdag 18 oktober van 09:30 uur tot ca. 15:30 uur - VOL!

Kosten 
€ 99,- incl. btw per deelnemer.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan deze workshop, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel. In de week voor deelname aan de workshop ontvangt u een e-mail met praktische informatie.

We zien u graag op woensdag 18 oktober!

Afmelden
Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meld u dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: support@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.Meldt u zich binnen vier dagen van de workshop af dan brengen wij 100% van de workshopkosten in rekening.

Na deze workshop de smaak te pakken? Kies dan voor een opleiding bij Wood&Co. Klik hier voor meer informatie over de opleidingen.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u ermee akkoord, dat er door een van onze medewerkers foto's worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem

Website Wood&Co