Sorby 803H houtdraaibeitel 'Box Hollower'

article number: 23270
  • Sorby 803H houtdraaibeitel 'Box Hollower'
€ 55,75 (per piece) incl. VAT€ 46,07 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock Shipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem

Product information

De Sorby Box Hollower (803) houtdraaibeitel is de ideale beitel voor het afwerken van de binnenkant van een doosje. Door de multi tip, die een hoek heeft van 90º, is het verkrijgen van een rechte hoek met vlakke zijkanten redelijk eenvoudig te draaien.

De houtdraaibeitel is ook geschikt voor andere tips, zoals:
- 'rim cutter'
- 'mini round nose cutter'
- 'side & face end cutter'
- 'mushroom cutter'

Attachments

Specifications

Fabrikantnummer: 803H

Model: multi tip
Totale lengte: 480 mm
Klinglengte: 180 mm
Handvat: 300 mm

Materiaal kling: HSS
Materiaal handvat: essen

Extra information

Robert Sorby (Sheffield)
Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten vergeleken worden.

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information