Sorby RS230KT Hollowmaster holdraaibeitel 40 mm

article number: 17236
  • Sorby RS230KT Hollowmaster holdraaibeitel 40 mm
€ 105,00 (per piece) incl. VAT€ 86,78 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stockShipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem

Product information

De naam zegt het al, de Sorby Hollwmaster (RS230KT) is ideaal voor het uithollen van uw draaiwerk. De draaibeitel heeft een lange ronde hals, die stabiel ligt op de leunspaan (want de onderzijde is vlak). Door de zwanenhals van de houtdraaibeitel en de verdaaibare tip is deze beitel perfect voor het uithollen van hout!

Specifications

Fabrikantnummer: RS230KT

Model: zwanenhals
Breedte: 40 mm tip
Totale lengte: 536 mm
Klinglengte: 230 mm
Handvat: 306 mm

Materiaal kling: HSS
Materiaal handvat: essen

Inclusief: snijmes voor holdraaien en snijmes voor schrapen

Extra information

Bekijk de demonstratie film van de Sorby Hollowmaster:
Robert Sorby (Sheffield)
Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten vergeleken worden.

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information