Sorby miniatuur houtdraaibeitelset 46HS 5-delig

article number: 12014
  • Sorby miniatuur houtdraaibeitelset 46HS 5-delig
  • Sorby miniatuur houtdraaibeitelset 46HS 5-delig
€ 199,00 (per set) incl. VAT€ 164,46 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock Shipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem

Product information

Set met 5 Sorby Micro houtdraaibeitels. Ideaal om te gebruiken voor uw miniatuur draaiwerk.

De set bevat een afruwguts, een profileerguts, een schraper, schuine beitel en een afsteekbeitel. De miniatuurbeitels hebben een hoge kwaliteit en zijn voorzien van HSS staal.

Specifications

Fabrikantnummer: A 46HS 5T

Materiaal: HSS

Inhoud:
- Micro afruwguts 8 mm (866H) (5/16")
- Micro profileerguts 6 mm (867H) (1/4")
- Micro scheerschraper 10 mm (868H) (3/8")
- Micro schuine beitel 13 mm (869H) (1/2")
- Micro afsteekbeitel met holling (870H) (1/16")

Extra information

Robert Sorby (Sheffield)
Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten verge-leken worden.

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information