Sorby miniatuur houtdraaibeitelset 46HS 5-delig

Produktnummer: 12014
  • Sorby miniatuur houtdraaibeitelset 46HS 5-delig
  • Sorby miniatuur houtdraaibeitelset 46HS 5-delig
€ 199,00 (pro Set) inkl. MwSt€ 164,46 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf Lager Versandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

Set met 5 Sorby Micro houtdraaibeitels. Ideaal om te gebruiken voor uw miniatuur draaiwerk.

De set bevat een afruwguts, een profileerguts, een schraper, schuine beitel en een afsteekbeitel. De miniatuurbeitels hebben een hoge kwaliteit en zijn voorzien van HSS staal.

Eigenschaften

Fabrikantnummer: A 46HS 5T

Materiaal: HSS

Inhoud:
- Micro afruwguts 8 mm (866H) (5/16")
- Micro profileerguts 6 mm (867H) (1/4")
- Micro scheerschraper 10 mm (868H) (3/8")
- Micro schuine beitel 13 mm (869H) (1/2")
- Micro afsteekbeitel met holling (870H) (1/16")

Weitere Informationen

Robert Sorby (Sheffield)
Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten verge-leken worden.

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen