Sorby gereedschapsteun voor Spiraling systeem of Texturing Tool

article number: 12101
  • Sorby gereedschapsteun voor Spiraling systeem of Texturing Tool
€ 48,35 (per piece) incl. VAT€ 39,96 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stockShipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem

Product information

De gereedschapsteun, die geleverd wordt op het Sorby Spiralingsysteem, kunt u ook plaatsen op de Sorby Texturing houtdraaibeitel. Met de steun stelt u de hoek in voor de snijplaat. Elke hoek geeft namelijk een andere textuur op het hout. Heeft u de juiste hoek ingesteld dat dient de steun als geleiding op de leunspaan, zodat de textuur goed overgenomen wordt. Probeer het zelf en zie de vele mogelijkheden!

Specifications

Fabrikantnummer: 360

Extra information

Robert Sorby (Sheffield)
Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten vergeleken worden.

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information