Clifton spookschaaf 500

article number: 14771
  • Clifton spookschaaf 500
  • Clifton spookschaaf 500
  • Clifton spookschaaf 500
€ 173,00 (per piece) incl. VAT€ 142,98 excl. VAT
  • Currently out of stock
    Not in stock, ask for the delivery time Shipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem

Product information

Deze conclaaf schaaf van Clifton gebruikt u om hol te schaven. De solide gietstalen schaaf heeft een bolle onderzijde. Door de bolle onderzijde kunt u beter in lastige hollingen schaven dan met spookschaven met een vlakke onderzijde. De schaafbeitel is ook bol.

De spookschaaf is voorzien van een draaiwiel en een bout. Stel de schaafdiepte in met het draaiwiel, en blokkeer de dekbeitel en de beitel door de bout aan te draaien.

Specifications

Vorm: convex - bol
Schaafbreedte: 52 mm

Materiaal body: gietstaal

Extra information

Clifton schaven

Met een Clifton schaaf koopt u een op traditionele wijze vervaardigd stuk precisiegereedschap van topkwaliteit! De perfecte afwerking straalt u tegemoet en maakt de schaaf daarmee niet alleen tot een genoegen om mee te werken, maar ook tot een lust voor het oog! De beitels van de schaven zijn met de hand gesmeed en gehard tot Rockwell 60-62 en blijven daardoor lang hard en scherp. De bevestiging van de schaafbeitel is afgeleid van de beroemde Bedrock schaven en met een draaiwiel kunt u de diepte van de schaaf snel en nauwkeurig instellen.

Alle Clifton schaven zijn van gietstaal en hebben comfortabele Bubinga houten knoppen en handvatten. Om uw Clifton schaaf in nieuwstaat te houden, is het aan te raden uw schaaf regelmatig met een paar druppels olie, zoals Camelia olie, in te smeren. De schaaf blijft er daardoor goed uitzien en deze behandeling komt ook de duurzaamheid ten goede! U kunt uw persoonlijke verfijning aan de schaaf geven door de zool met schuurpapier (korrel 400 of fijner) licht te schuren voor een nog gladder resultaat!

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information