Clifton bankschaaf #5

article number: 17153
  • Clifton bankschaaf #5
  • Clifton bankschaaf #5
  • Clifton bankschaaf #5
€ 471,00 (per piece) incl. VAT€ 389,26 excl. VAT
  • Currently out of stock
    Not in stock, ask for the delivery time Shipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem

Product information

Gietstalen bankschaaf met een Rockwell 60-62 geharde schaafbeitel. De schaaf is 355 mm lang en heeft een schaafbreedte van 50 mm. De schaaf is afgewerkt met walnoot houten knop en handvat.

Specifications

Lengte: 355 mm
Schaafbreedte: 50 mm

Materiaal body: gietstaal

Extra information

Clifton schaven

Met een Clifton schaaf koopt u een op traditionele wijze vervaardigd stuk precisiegereedschap van topkwaliteit! De perfecte afwerking straalt u tegemoet en maakt de schaaf daarmee niet alleen tot een genoegen om mee te werken, maar ook tot een lust voor het oog! De beitels van de schaven zijn met de hand gesmeed en gehard tot Rockwell 60-62 en blijven daardoor lang hard en scherp. De bevestiging van de schaafbeitel is afgeleid van de beroemde Bedrock schaven en met een draaiwiel kunt u de diepte van de schaaf snel en nauwkeurig instellen.

Alle Clifton schaven zijn van gietstaal en hebben comfortabele walnoot houten knoppen en handvatten. Om uw Clifton schaaf in nieuwstaat te houden, is het aan te raden uw schaaf regelmatig met een paar druppels olie, zoals Camelia olie, in te smeren. De schaaf blijft er daardoor goed uitzien en deze behandeling komt ook de duurzaamheid ten goede! U kunt uw persoonlijke verfijning aan de schaaf geven door de zool met schuurpapier (korrel 400 of fijner) licht te schuren voor een nog gladder resultaat!

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information