Peaktool lederen foudraal 8-vaks voor steekbeitels

article number: 26663
  • Peaktool lederen foudraal 8-vaks voor steekbeitels
  • Peaktool lederen foudraal 8-vaks voor steekbeitels
€ 71,10 (per piece) incl. VAT€ 58,76 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock shipping costs € 4,90

Product information

Lederen foudraal voor het opbergen van acht (steek)beitels. De beitels worden aan één zijde in een vak gestoken en aan de andere zijde kunt u de flap dichtvouwen.

Het flexibele leer is eenvoudig op te rollen en met een band en gesp dicht te binden.

Van de 8 vakken van het foudraal zijn 5 stuks 50 mm breed en 3 van 70 mm breed. Het foudraal is geschikt voor gereedschap van maximaal circa 250 mm hoog.

Specifications

Breedte: 600 mm
Hoogte: 320 mm
Materiaal: leder met klinknagels
Breedte vak: 3x 70 mm, 5x 50 mm
Geschikt voor: 8 beitels

Extra information

Peaktool
Peaktool is het huismerk van Baptist. Peaktool staat voor kwalitatief hoogwaardige handgereedschappen en toebehoren voor een aantrekkelijke prijs. Het zijn producten en complete series, die wij zelf samenstellen en rechtstreeks importeren van diverse fabrieken over de hele wereld.

De lederen producten komen bijvoorbeeld uit Frankrijk en de Peaktool bankschroeven komen uit dezelfde Chinese fabriek als andere A-merken. Onze Peaktool ‘Basic’ schaven komen uit India, terwijl de reguliere Peaktool schaven Luban/Qiangsheng schaven uit China zijn. Wij hebben met veel fabrikanten al jaren contact, waardoor we de kwaliteit, betrouwbaarheid en service kunnen waarborgen die u van Baptist gewend bent.

Also view

Reviews

Baptist maakt gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. More information