Spear & Jackson Predator Universal 7 tpi 508 mm

article number: 32098
  • Spear & Jackson Predator Universal 7 tpi 508 mm
  • Spear & Jackson Predator Universal 7 tpi 508 mm
  • Spear & Jackson Predator Universal 7 tpi 508 mm
  • Spear & Jackson Predator Universal 7 tpi 508 mm
€ 28,55 (per piece) incl. VAT€ 23,60 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock shipping costs € 4,90

Product information

Spear & Jackson Predator 'Universal' handzaag. Een handzaag met 7 tpi geharde tanden, om gemakkelijk veel verschillende materialen te zagen. Geschikt voor onder andere hardhout, timmerhout en plaatmateriaal. Een sterk stevig blad met een lengte van 508 mm (20").

Met meer dan 200 jaar ervaring in het maken van zagen, weten ze bij Spear & Jackson precies waar vakmensen behoefte aan hebben. De Predator serie is ontworpen om aan de wensen van veeleisende professionals te voldoen. Zo zijn de Spear & Jackson Predator zagen allen voorzien van een gekleurd handvat, wat zorgt voor overzicht tijdens het werk. Het Suregrip handvat en de vingeraanduiding zorgen voor topcontrole over het zaagwerk, en de 90º en 45º aanduidingen op de zaag bieden ook de juiste begeleiding bij kleinere zaagklussen.

Specifications

Fabrikantnummer: B9820

Model: handzaag
Geschikt voor: afkorten en schulpen

Zaagbladlengte: 508 mm
Vertanding: 7 tpi
Hardheid: verhard

Materiaal handvat: kunststof
Materiaal zaagblad: koolstofstaal

Extra information

Also view

Reviews

Baptist maakt gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. More information