Pax mini toffelzaag 24 tpi 100 mm

article number: 16895
  • Pax mini toffelzaag 24 tpi 100 mm
  • Pax mini toffelzaag 24 tpi 100 mm
€ 25,75 (per piece) incl. VAT€ 21,28 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock Shipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem

Product information

De mini toffelzagen zijn uitermate geschikt voor het kleine houtbewerken. De zaagbladhoogte en –lengte zijn kleiner dan de gewone toffelzaag (vandaar mini), maar dit is handiger voor het kleine werk en zorgt voor nog meer stabiliteit.

De toffelzaag, een zaag om heel precies te zagen. De messing rug geeft de zaag stabiliteit en draagt daardoor bij aan een nauwkeurige zaagsnede. Geschikt om lijsten en ander fijn werk te zagen. De zaag heeft een recht walnoten handvat.

Specifications

Fabrikantnummer: mini gents saw 4

Model: toffelzaag
Geschikt voor: afkorten

Totale lengte: 240 mm

Zaagbladlengte: 100 mm
Zaagbladhoogte: 26 mm
Vertanding: 24 tpi

Handvat: walnoot

Tip! Ook geschikt voor kinderen. 

Extra information

In de Pax toffelzagen vindt u de traditie van eeuwenoud vakmanschap terug. Vervaardigd van de fijnste staallegeringen, nauwkeurig gezet en geslepen. Voorzien van walnoten handvatten die door middel van messing rivets aan het zaagblad bevestigd zijn. Stammend uit de tijd dat een zaag het weekloon van een meubelmaker kostte.

Maar uiterlijk vertoon is niet voldoende! Deze zagen moeten ook nu voldoen aan het doel waarvoor zij oorspronkelijk, in het machine-loze tijdperk, ontworpen zijn: snel en nauwkeurig werken met een zuivere zaagsnede. Dat is nu precies wat de Pax zagen waarmaken! U zult er met plezier mee werken, jarenlang bij zorgvuldig gebruik! Een stuk gereedschap waarmee u na verloop van tijd een band opbouwt!

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information