Pax flexibele duvelzaag 20 tpi 152 mm

article number: 16899
  • Pax flexibele duvelzaag 20 tpi 152 mm
€ 22,20 (per piece) incl. VAT€ 18,35 excl. VAT
  • Currently out of stock
    Not in stock, ask for the delivery timeShipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem

Product information

Het zeer flexibele zaagblad is ideaal voor het zagen van deuvels die na het aanbrengen nog boven het oppervlak uitsteken. Wanneer u vlak over het houtoppervlak moet zagen, duwt u de zaag gebogen, zodat u deuvels zeer vlak kunt afzagen.
 

In tegenstelling tot de meeste ‘normale’ zagen is dit een trekzaag. Dit zorgt voor het mooiste resultaat en de meeste controle. De zaag heeft een recht walnoten handvat.

Specifications

Fabrikantnummer: FLUSH CUTTING SAW

Model: duvelzaag
Geschikt voor: houtverbindingen

Totale lengte: 290 mm
Zaagbladlengte: 152 mm
Vertanding: 20 tpi

Handvat: walnoot

Extra information

In de Pax duvelzaag vindt u de traditie van eeuwenoud vakmanschap terug. Vervaardigd van de fijnste staallegeringen, nauwkeurig gezet en geslepen. Voorzien van een walnoten handvat dat door middel van een messing rivet aan het zaagblad bevestigd is. Stammend uit de tijd dat een zaag het weekloon van een meubelmaker kostte.

Maar uiterlijk vertoon is niet voldoende! Deze zagen moeten ook nu voldoen aan het doel waarvoor zij oorspronkelijk, in het machine-loze tijdperk, ontworpen zijn: snel en nauwkeurig werken met een zuivere zaagsnede. Dat is nu precies wat de Pax zagen waarmaken! U zult er met plezier mee werken, jarenlang bij zorgvuldig gebruik! Een stuk gereedschap waarmee u na verloop van tijd een band opbouwt!

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information