MicroJig GRR-Ripper 3D Complete Pushblock

article number: 13170
  • MicroJig GRR-Ripper 3D Complete Pushblock
  • MicroJig GRR-Ripper 3D Complete Pushblock
  • MicroJig GRR-Ripper 3D Complete Pushblock
  • MicroJig GRR-Ripper 3D Complete Pushblock
  • MicroJig GRR-Ripper 3D Complete Pushblock
  • MicroJig GRR-Ripper 3D Complete Pushblock
€ 149,00 (per set) incl. VAT € 123,14 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock shipping costs € 4,90
€ 298,00 (per pair) incl. VAT € 246,28 excl. VAT

Product information

De MicroJig GRR-Ripper 3D Complete is een ingenieus kunststof duwblok met anti-sliplaag aan de onderzijde. Dit Ripper duwblok maakt werken met bijvoorbeeld een tafelzaag of lintzaag aanzienlijk veiliger. Terugslag komt met de GRR-Ripper nauwelijks nog voor.

Het sterke kunststof van de GRR-Ripper Complete biedt veel stabiliteit bij het begeleiden van een werkstuk langs de machine. De groene anti-slip onderzijde op de voeten van de Ripper zorgt voor grip op het werkstuk. Houd deze anti-sliplaag goed schoon om de maximale grip op uw werkstuk te behouden.

De GRR-Ripper bestaat uit een basisplaat met een handgreep erboven en drie voeten eronder: een 1/4" Leg (6,3 mm), een 1/2" Leg (12,7 mm) en een Center Leg. De Center leg (middelste voet) is verplaatsbaar om de juiste afstand tot het zaagblad te creëren. De minimale zaagbreedte is 1/4 inch (6,3 millimeter). Voor smallere projecten zoals inlegwerk is optioneel een 1/8 inch (3,2 millimeter) voet verkrijgbaar.

Aan de zijkant van de GRR-Ripper is een balansplaat toegevoegd, die helpt om de juiste druk op het werkstuk te geven. De balansplaat duwt het werkstuk tegen de geleiderails, waardoor u altijd recht zaagt.

Stabilizing Plate GRP-7
De GRR-Ripper Complete wordt geleverd met alle MicroJig Ripper accessoires, zoals de stabilisatieplaat (Stabilizing Plate). De stabilisatieplaat duwt het zaagmateriaal net als een veerdrukblok richting de parallelgeleider. Deze functie maakt het mogelijk om smalle latten te zagen of frezen. De stabilisatieplaat wordt ook gebruikt om het oppervlak van de GRR-Ripper te vergroten. Dit komt van pas bij het zagen van dunne materialen zoals dun plastic of fineer. Het grote oppervlak voorkomt trillen of uitscheuren van het materiaal.

De stabilisatieplaat kan gebruikt worden om de afstand tussen het zaagblad en de parallelgeleider te vergroten. De maximale zaagbladafstand met de stabilisatieplaat is 23,5 centimeter.

Adjustable Spacer GRP-8
De GRR-Ripper Complete bevat ook de afstandhouder. De afstandhouder creëert meer ruimte tussen de parallelgeleider en de GRR-Ripper. De afstandhouder geeft 2,5 centimeter meer oppervlak. De afstandhouder is aan één zijde voorzien van een anti-sliplaag. Tweezijdig bruikbaar.

Handle Bridge Kit GR-HB-010
De Handle Bridge Kit maakt het mogelijk om het handvat van de GRR-Ripper te verplaatsen, voor een meer ergonomische werkhouding. De plaatverbinding verdeelt de druk van het handvat evenredig over de GRR-Ripper.

Bij deze handvat asseccoireset is ook een vaste stopvoet meegeleverd, die naar wens aan de achterzijde van de GRR-Ripper kan worden geinstalleerd. De stopvoet helpt bij het doorvoeren van hout en is een extra beveiliging tegen verschuiven. De stopvoet kan op de gewenste plek worden vastgedraaid. Deze stopvoet is niet inschuifbaar, in tegenstelling tot de los verkrijgbare Gravity Heels.

Deflector/Connector GRDC-020
De Handle Bridge Kit is een vereiste accessoire bij gebruik van de Deflector/Connector verbindingsplaat. De MicroJig Deflector/Connector is een transparante plaat ter bescherming van handen en gezicht tegen losschietend zaag- en schuurmateriaal. De Deflector/Connector kan ook gebruikt worden om twee MicroJig GRR-Rippers of GRR-Blocks met elkaar te verbinden, zowel langs de korte als de lange zijde van de GRR-Ripper.

1/8" Leg GRP-11G
Het 1/8” Leg is een extra dunne steunvoet voor het GRR-Ripper systeem. Met deze voet wordt het zagen van smalle stukken eenvoudiger dan ooit. Deze voet is met name geschikt voor het zagen van strips van 3,2 tot 6,3 mm breed. Voor bredere stukken kunt u de standaard meegeleverde 1/4" voet gebruiken.

Dit hulpstuk kan gebruikt worden bij het zagen van strips voor inlegwerk. Door de neerwaartse druk is de kans op inscheuren van het hout kleiner. De onderzijde van de 1/8” Leg is bovendien voorzien van anti-slip rubber, voor optimale controle over het werkstuk.

Vervang de standaard voet van de GRR-Ripper door deze 3,2 mm brede voet of voeg de voet toe aan het bestaande GRR-Ripper systeem. Inclusief montagebouten.

Specifications

Fabrikantnummer: GR-281

Materiaal: kunststof

Inhoud:
- GRR-Ripper 3D (GR-100)
- Uitbreidingsset (GRAK-404) met stabilisatieplaat en afstandhouder
- Deflector/Connector plaat
- 1/8" Leg smalle voet 3,2 mm
- Handle Bridge Kit handvat accessoireset
- Gravity Heel Kit stopvoet set van 5

Extra information

Reviews

Be the first to write a review!

Write a review

Also view

Compare
vink_een_product_aan_dat_u_wilt_vergelijken