MicroJig GRR-Rip Smart Pushblock duwblok

article number: 13192
  • MicroJig GRR-Rip Smart Pushblock duwblok
  • MicroJig GRR-Rip Smart Pushblock duwblok
  • MicroJig GRR-Rip Smart Pushblock duwblok
  • MicroJig GRR-Rip Smart Pushblock duwblok
  • MicroJig GRR-Rip Smart Pushblock duwblok
€ 37,50 (per piece) incl. VAT € 30,99 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock shipping costs € 4,90

Product information

Het GRR-Rip Smart Pushblock is een kunststof duwblok met sterke groene MicroJig anti-sliplaag aan de onderzijde. Houd deze anti-sliplaag goed schoon voor maximale grip op uw werkstuk.

Het duwblok is aan de korte zijdes voorzien van uitklapbare haken, om hout extra veilig langs de machine te voeren. De haken klappen automatisch in op een vlakke ondergrond.

Dit GRR-Rip Block kan gebruikt worden met de optioneel verkrijgbare Deflector/Connector transparante plaat van Microjig. Bevestig deze plaat aan de lange zijde van de GRR-Rip om hem als anti-spatscherm te gebruiken. De plaat voorkomt dat losschietend materiaal uw handen of gezicht raakt. De Deflector/Connector kan ook worden gebruikt als verbindingsplaat tussen twee GRR-Rip Blocks, voor optimale controle en zicht op uw werkstuk.

Specifications

Fabrikantnummer: GB-1

Inhoud: GRR-Rip block
Materiaal: kunststof

Extra information

Reviews (1) with an average of 5.0 stars

StarStarStarStarStar

5 x *. Schitterend hulpstuk om veilig te werken en met de vingers op veilige afstand weg te blijven van de snijgereedschappen. Moet aanwezig zijn bij elke professional en hobbyist. Stevig en ergonomisch geplaatste handgreep. Sterke antislip aan de onderzijde. Correcte en stipte levering door Baptist.

Door Ivan op 08 april 2021

Write a review

Also view

Compare
vink_een_product_aan_dat_u_wilt_vergelijken