Sorby pro-edge schuurband korrel 60 keramisch

article number: 26400
  • Sorby pro-edge schuurband korrel 60 keramisch
€ 9,90 (per piece) incl. VAT € 8,18 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock shipping costs € 4,90

Product information

Deze keramische schuurband heeft korrel 60 en is geschikt voor de Sorby Pro-Edge bandslijp- en wetmachine.

Dankzij de grove korrel is deze schuurband de efficiënte keuze voor het verwijderen van materiaal en uw gereedschap van beschadigingen te ontdoen.

De keramische schuurband is gemaakt van slijtvast materiaal en is een uitstekende keuze voor het reprofileren van beschadigde gereedschappen. Ook verkrijgbaar in korrel 120 voor de fijnere afwerking.

Attachments

Specifications

Breedte: 50 mm
Lengte: 780 mm
Korrel: 60, keramisch

Extra information

Schuurbanden zijn een stuk praktischer en goedkoper dan ronde slijpstenen. Schuurbanden zijn makkelijk te verwisselen, hierdoor bespaart u veel tijd. De schuurbanden van Sorby zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en korrels. De Pro-Edge collectie is ontworpen om de snijhoek van uw gereedschappen te onderhouden en te verbeteren. Gebruik een fijne korrel om regelmatig mee te wetten en om gepolijste scherpe snijhoeken te creëren. Een grove korrel gebruikt u om de snijhoek opnieuw op te bouwen en om uw gereedschap van beschadigingen te ontdoen.

Ceramic schuurband
Deze schuurband is van slijtvast materiaal en is een uitstekende keuze voor het reprofileren van beschadigde gereedschappen. De grovere korrel 60 is een efficiënte keuze voor het verwijderen van materiaal terwijl de fijnere korrel 120 zorgt voor een goede afwerking. Slijtvast en zeer praktisch!
Verkrijgbaar in korrel: 60 en 120.

Reviews

Be the first to write a review!

Write a review

Also view

Compare
vink_een_product_aan_dat_u_wilt_vergelijken