Sorby pro-edge schuurband korrel 60 aluminium oxide

article number: 24923
  • Sorby pro-edge schuurband korrel 60 aluminium oxide
€ 5,75 (per piece) incl. VAT€ 4,75 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock shipping costs € 4,90

Product information

Deze aluminium oxide schuurband heeft korrel 60 en is geschikt voor de Sorby Pro-Edge bandslijp- en wetmachine. 

Dankzij de grove korrel is deze schuurband vooral geschikt voor het opnieuw opbouwen van de snijhoek en uw gereedschap van beschadigingen te ontdoen.

De aluminium oxide schuurband is voornamelijk ontworpen om beeldhouwgereedschappen en schaafbeitels te slijpen. Hij is daarnaast ook geschikt voor ‘High Speed’ stalen gereedschappen. Deze banden hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Deze banden zijn ook verkrijgbaar in korrel: 120 en 240 voor het fijnere schuurwerk.

Attachments

Specifications

Breedte: 50 mm
Lengte: 780 mm

Korrel: 60, aluminium oxide

Extra information

Schuurbanden zijn een stuk praktischer en goedkoper dan ronde slijpstenen. Schuurbanden zijn makkelijk te verwisselen, hierdoor bespaart u veel tijd. De schuurbanden van Sorby zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en korrels. De Pro-Edge collectie is ontworpen om de snijhoek van uw gereedschappen te onderhouden en te verbeteren. Gebruik een fijne korrel om regelmatig mee te wetten en om gepolijste scherpe snijhoeken te creëren. Een grove korrel gebruikt u om de snijhoek opnieuw op te bouwen en om uw gereedschap van beschadigingen te ontdoen.

Aluminium oxide schuurband
Deze algemene schuurband is voornamelijk ontworpen om beeldhouwgereedschappen en schaafbeitels te slijpen. Ook geschikt voor ‘High Speed’ stalen gereedschappen. Deze banden hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Werk via de verschillende korrels naar het bereiken van een fijne afwerking.
Verkrijgbaar in korrel: 60, 120 en 240.

Also view

Reviews

Baptist maakt gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. More information