Teknatool aanslag voor oa DVR Voyager en Viking

article number: 24163
  • Teknatool aanslag voor oa DVR Voyager en Viking
  • Teknatool aanslag voor oa DVR Voyager en Viking
€ 86,50 (per piece) incl. VAT€ 71,49 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock shipping costs € 4,90

Product information

Met deze aanslag van geëxtrudeerd aluminium wordt het boren met de Teknatool Voyager nog eenvoudiger. Bevestig de aanslag, ook wel fence genoemd, met twee bouten op het blad van de Teknatool Voyager. De aanslag zorgt voor een goede ondersteuning van grotere stukken hout en vereenvoudigt herhaalwerkzaamheden.

De aanslag is voorzien van meerdere geleiderails. Aan zowel de bovenzijde als aan de voorzijde is de aanslag voorzien van t-tracks. Voeg zelf de gewenste hulpmiddelen toe.

De uitsparing in het midden van de aanslag zorgt ervoor dat u ook kleine boren bij smalle werkstukken kunt gebruiken. Bij een gesloten aanslag was dit niet mogelijk geweest.

De aanslag wordt geleverd met één flip-stop. Schuif de flip-stop in de geleiderail aan de bovenzijde van de aanslag. Gebruik dit hulpstuk als aanslag bij een serie zaagwerk. Deze aanslag kunt u eenvoudig naar achteren klappen. Een wegklapbare aanslag is een zeer handig hulpmiddel bij repeterende werkzaamheden.

Specifications

Fabrikantnummer: 9037

Geschikt voor o.a.: Teknatool DVR Voyager, Teknatool Nova Viking

Afmetingen: 393,7 x 76,2 x 50,8 mm
Materiaal: aluminium extrusie

Inclusief:
- Bevestigingsmateriaal
- Flip-stop aanslag

Extra information

Bekijk de video:

Also view

Reviews

Baptist maakt gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. More information