Dynaplus Universeelschroef VZ platkop Torx T10 Ø 3,0 x 30 mm

article number: 2811580
  • Dynaplus Universeelschroef VZ platkop Torx T10 Ø 3,0 x 30 mm
€ 4,70 (per box) incl. VAT€ 3,88 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock Shipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem

Product information

Dynaplus Unischroeven met TX-drive zijn ontwikkeld voor optimaal schroefgemak en zijn te verwerken in diverse bouwmaterialen. De schroeven hebben een speciale schroefdraad met een grove spoed, een unieke boorpunt en een speciaal smeermiddel. Concreet betekent dit dat de schroeven, óók zonder te hoeven voorboren, vliegensvlug indraaien. Ze zijn tot wel 50% sneller dan gewone schroeven en draaien superlicht in, waardoor er per acculading veel meer schroeven verwerkt kunnen worden.

De perfect gevormde startdraad grijpt direct in het hout en zorgt voor een supersnelle start. Door de Dynaplus boorpunt met cross-sections en gekartelde schroefdraad wordt het splijten van het hout voorkomen. Speciaal gevormde inwendige freesribben onder de kop zorgen voor een strakke verzinking van de schroef in hout en voorkomen beschadiging bij gebruik in beslag. De zogenaamde 'wokkel' op de schacht van de deeldraadschroeven zorgt voor een beter aantrek-effect van twee delen hout: voor het maken van een sterke verbinding.

De schroeven zijn gemaakt van gehard koolstofstaal en zijn door een uitgekiend hardingsproces niet alleen supersterk, maar ze zijn ook heel buigzaam. Hierdoor is de kans op afbreken geminimaliseerd; zowel tijdens het inschroeven als nadien, wanneer de schroeven zijn verwerkt en het hout gaat werken.

De extra diepe TX-drive zorgt voor veel grip en maakt het inschroeven eenvoudig.

Specifications

Type schroef: universeelschroef
Type draad: voldraad
Materiaal: gehard koolstofstaal
Type boorpunt: cross-sections
Zelftappend: n.v.t.
Geschikt voor buitengebruik: nee

Kopvorm: platkop
Aandrijving: TX-drive
Bitmaat: TX-10
Schroef diameter: Ø 3 mm
Schroeflengte: 30 mm

Geschikt voor: bankirai/hardhout, hout, plastic, multiplex, spaanplaat/MDF en aluminium.

Inhoud doos: 200 stuks

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information