Dynaplus Universeelschroef AR-Coating platkop Torx T15 Ø 3.5 x 30 mm

article number: 1144610
  • Dynaplus Universeelschroef AR-Coating platkop Torx T15 Ø 3.5 x 30 mm
€ 7,20 (per box) incl. VAT € 5,95 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock shipping costs € 4,90

Product information

Dynaplus Universele Buitenschroeven met Anti-Roest-coating zijn ontwikkeld voor optimaal schroefgemak en zijn de ideale buitenschroef. Ze zijn gemaakt van gehard staal en daarmee wel twee keer zo sterk als roestvaststalen schroeven. Geen last meer van schroeven die afbreken tijdens het indraaien!

De donkergrijze AR-coating is zeer roestbestending en heeft de allerhoogste corrosiviteitsklasse; C4. De organische coating heeft een zeer goede hechting en is opgebouwd uit drie dunne laagjes bovenop de elektrolytische zinklaag. Raakt de coating toch licht beschadigd tijdens het inschroeven? Geen probleem; de coating kan kleine beschadigingen zelf herstellen waardoor de AR-coating een permanente corrosiebescherming biedt aan de schroef. De AR-coating heeft ook een uitstekende chemische- en zuur-bestendigheid. De schroeven zijn daardoor ook toe te passen in houtsoorten met veel looizuren zoals Red Cedar, Douglas- of eikenhout.

Net als de verzinkte unischroeven van Dynaplus zijn ook de buitenschroeven met AR-coating voorzien van een perfect gevormde startdraad, smeermiddel, de speciale boorpunt met cross-sections en kartels en een grove spoed. Specificaties die zorgen voor snel en gemakkelijk inschroeven bij een opmerkelijk lage indraaiweerstand en, in de meeste gevallen, zonder voor te hoeven boren. De zogenaamde 'wokkel' op de schacht van de deeldraadschroeven zorgt voor een beter aantrek-effect van twee delen hout: voor het maken van een sterke verbinding. De extra diepe TX-drive zorgt voor veel grip en maakt het inschroeven eenvoudig.

De schroeven zijn gemaakt van gehard koolstofstaal en zijn door een uitgekiend hardingsproces niet alleen supersterk, maar ze zijn ook heel buigzaam. Hierdoor is de kans op afbreken geminimaliseerd; zowel tijdens het inschroeven als nadien, wanneer de schroeven zijn verwerkt en het hout gaat werken.

Specifications

Type schroef: universeelschroef
Type draad: voldraad
Materiaal: gehard koolstofstaal
Type boorpunt: cross-sections
Zelftappend: n.v.t.
Geschikt voor buitengebruik: ja, door de Anti-Roest Coating

Kopvorm: platkop
Aandrijving: TX-drive
Bitmaat: TX-15
Schroef diameter: Ø 3,5 mm
Schroeflengte: 30 mm

Geschikt voor: bankirai/hardhout, hout, plastic, multiplex, spaanplaat/MDF en aluminium.

Inhoud doos: 200 stuks

Reviews

Be the first to write a review!

Write a review

Also view

Compare
vink_een_product_aan_dat_u_wilt_vergelijken