Sorby hakbeitel 50 mm lang/ vermoorbeitel

Produktnummer: 12135
  • Sorby hakbeitel 50 mm lang/ vermoorbeitel
  • Sorby hakbeitel 50 mm lang/ vermoorbeitel
  • Sorby hakbeitel 50 mm lang/ vermoorbeitel
  • Sorby hakbeitel 50 mm lang/ vermoorbeitel
  • Sorby hakbeitel 50 mm lang/ vermoorbeitel
€ 160,00 (pro Stück) inkl. MwSt€ 132,23 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf Lager Versandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

Het ‘werkpaard’ van de Sorby beitels. Een zeer sterke beitel voor de ‘basis’ hakwerkzaamheden. Het essen handvat is voorzien van twee ringen, wat leidt tot betere duurzaamheid van het product.

Eigenschaften

Fabrikantnummer: F28650P

Breedte: 51 mm (2")
Totale lengte: 405 mm
Klinglengte: 240 mm
Handvat: 165 mm

Materiaal kling: gelegeerd staal
Materiaal handvat: essen

Weitere Informationen

Robert Sorby (Sheffield)
Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten verge-leken worden.

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen