Narex Richter schietbeitel cryo 1/8″ - 3 mm

Produktnummer: 31271
Nieuw
  • Narex Richter schietbeitel cryo 1/8″ - 3 mm
  • Narex Richter schietbeitel cryo 1/8″ - 3 mm
€ 54,95 (pro Stück) inkl. MwSt€ 45,41 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf LagerVersandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

Narex Richter schietbeitel van 1/8” - 3 mm breed. Voorzien van cryogene behandeling voor een verhoogde hardheid en sterkte.

Deze schietbeitel is met zijn rechte zijden en robuustheid perfect voor het maken van gaten voor bijvoorbeeld pen- en gatverbindingen.

Dankzij de cryogene behandeling is het staal gehard tot minimaal Rockwell 62. Het is daarmee voldoende hard om scherp te blijven en flexibel genoeg om niet af te brokkelen. 

Cryogene behandeling
Direct na de eerste harding koelt een cryogene behandeling het staal af tot zeer lage temperaturen. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van vloeibare stikstof tot -190 °C. Zowel de hardheid als de sterkte van het staal wordt hiermee verhoogd.

Vernoemd naar de oprichter van Narex, Vaclav Richter, vertegenwoordigen deze steekbeitels de hoogste kwaliteit van hun productieprocessen welke unieke materialen, warmtebehandeling en bewerking combineren om het beste gereedschap voor houtbewerkers te produceren. Elke beitel wordt gekenmerkt door het Narex handelsmerk RICHTER EXTRA.

Eigenschaften

Fabrikantnummer: 815103

Breedte kling: 3 mm
Lengte kling: 149 mm
Lengte heft: 135 mm
Totale lengte: 284 mm

Materiaal kling: Chrome Vanadium (Cr-V) staal voorzien van cryogene behandeling en gehard tot Rockwell 62
Materiaal handvat: geschuurd en gepolijst essenhout

Weitere Informationen

Hoe slijpt u een beitel?

Zo worden de Narex beitels gemaakt:

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen