Pax omkeerbare mini toffelzaag 20 tpi 100 mm

Produktnummer: 16898
  • Pax omkeerbare mini toffelzaag 20 tpi 100 mm
€ 29,55 (pro Stück) inkl. MwSt€ 24,42 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf Lager Versandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

De mini toffelzagen zijn uitermate geschikt voor het kleine houtbewerken. De zaagbladhoogte en –lengte zijn kleiner dan de gewone toffelzaag (vandaar mini), maar dit is handiger voor het kleine werk en zorgt voor nog meer stabiliteit. Een omkeerbare toffelzaag. Het handvat van deze zaag is om te draaien, het maakt dus niet uit of u links- of rechtshandig bent.

De toffelzaag, een zaag om heel precies te zagen. De messing rug van deze zaag beschermt de zaag tegen het scheef gaan, en zorgt voor een nauwkeurige zaagsnede. Geschikt om lijsten en ander fijn werk te zagen. De zaag heeft een recht walnoten handvat.

Eigenschaften

Fabrikantnummer: rev. mini gents saw 

Model: toffelzaag
Geschikt voor: afkorten

Totale lengte: 255 mm
Zaagbladlengte: 100 mm
Vertanding: 20 tpi

Handvat: walnoot

Weitere Informationen

In de Pax toffelzagen vindt u de traditie van eeuwenoud vakmanschap terug. Vervaardigd van de fijnste staallegeringen, nauwkeurig gezet en geslepen. Voorzien van walnoten handvatten die door middel van messing rivets aan het zaagblad bevestigd zijn. Stammend uit de tijd dat een zaag het weekloon van een meubelmaker kostte.

Maar uiterlijk vertoon is niet voldoende! Deze zagen moeten ook nu voldoen aan het doel waarvoor zij oorspronkelijk, in het machine-loze tijdperk, ontworpen zijn: snel en nauwkeurig werken met een zuivere zaagsnede. Dat is nu precies wat de Pax zagen waarmaken! U zult er met plezier mee werken, jarenlang bij zorgvuldig gebruik! Een stuk gereedschap waarmee u na verloop van tijd een band opbouwt!

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen