Gyokucho 295 Razorsaw Jushi Dozuki Japanse trekzaag 180 mm

Produktnummer: 32301
  • Gyokucho 295 Razorsaw Jushi Dozuki Japanse trekzaag 180 mm
  • Gyokucho 295 Razorsaw Jushi Dozuki Japanse trekzaag 180 mm
  • Gyokucho 295 Razorsaw Jushi Dozuki Japanse trekzaag 180 mm
  • Gyokucho 295 Razorsaw Jushi Dozuki Japanse trekzaag 180 mm
  • Gyokucho 295 Razorsaw Jushi Dozuki Japanse trekzaag 180 mm
€ 26,00 (pro Stück) inkl. MwSt€ 21,49 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf LagerVersandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

Gyokucho zagen uit de 180 serie zijn compacte zagen: ontworpen om in de gereedschapskist te passen. Deze Dozuki zaag heeft een blad van 180 mm lang en 0,3 mm dik. De zaag is voorzien van een korte metalen rug en een kunststof antisliphandvat.

Deze Dozuki heeft een middelfijne vertanding van 16,9 tpi (1,5 mm tooth pitch). De zaag is geschikt voor hout en plaatmateriaal en voor het zagen van pvc en hard plastic.

Gyokucho zagen met antisliphandvat hebben een ingebouwde schroef die het zaagblad vergrendelt. De zaagbladen uit de 180 serie zijn hierdoor zeer eenvoudig te verwisselen.

De tanden staan niet op gelijke hoogte van elkaar. Gyokucho gebruikte voor deze zaag een 'Hijirime' techniek, waarbij er kleine variaties zijn in de hoogte van de tanden. De lagere tanden zagen niet, maar zorgen voor een goede afvoer van zaagsel en zaagstof. Door het gebruik van deze techniek beweegt de zaag moeiteloos door het materiaal. De tanden zijn bovendien licht gezet, wat ervoor zorgt dat de zaag niet vastloopt.

Deze gezette tanden hebben een korte hittebehandeling ondergaan. Gedurende 0,003-0,005 seconden zijn de tanden blootgesteld aan een elektrische schok van 27.12 MHz. Dit creëert een oppervlaktehardheid van Hv 900~1200, terwijl de binnenzijde van de tand flexibel blijft.

Eigenschaften

Fabrikantnummer: 295

Toepassing: afkorten
Model: Dozuki

Totale lengte: 390 mm
Zaagbladlengte: 180 mm
Zaagbladdikte: 0,30 mm
Vertanding: 16,9 tpi (fijn)

Geschikt voor o.a.: algemeen hout, multiplex, gelamineerd hout, MDF-plaat, pvc, hard plastic

Handvat: kunststof
Reserveblad: S-295

Weitere Informationen

De trekkende zaagbeweging van een Japanse zaag is niet alleen minder vermoeiend en dus comfortabeler, maar houdt het zaagblad ook op trekspanning waardoor de kans op verbuigen of breken van het blad nihil is. Bovendien biedt de trekkende zaagbeweging de mogelijkheid om een zeer dun en hard zaagblad toe te passen, waardoor enerzijds een smalle zaagsnede wordt verkregen (vergt weinig kracht bij het zagen!) en anderzijds het voordeel ontstaat van een lange standtijd van de zaagtanden.

Bekijk onze introductie over Japanse trekzagen:

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen