Zaagblad voor Gyokucho 300 Razorsaw A Dozuki crosscut zaag 240 mm

Produktnummer: 32261
  • Zaagblad voor Gyokucho 300 Razorsaw A Dozuki crosscut zaag 240 mm
  • Zaagblad voor Gyokucho 300 Razorsaw A Dozuki crosscut zaag 240 mm
€ 21,75 (pro Stück) inkl. MwSt€ 17,98 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf lager Versandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

Gyokucho Razorsaw A crosscut vervangingszaagblad is 240 mm lang en 0,3 mm dik. Het dunne blad levert een zeer fijne zaagsnede op. Met tanden van 16,9 tpi is deze zaag een echte 'allrounder', voor veel doeleinden geschikt.

De Razorsaw A is voorzien van crosscut tanden. Crosscut tanden zijn opgesteld in twee rijen. De randen zijn puntig en scherp. Crosscut tanden snijden door het hout. Het is ook mogelijk om met crosscut tanden diagonaal te zagen. Het is niet mogelijk om met crosscut zagen netjes te schulpen; de scherpe tanden snijden de houtvezels in te kleine stukken.

De tanden staan niet op gelijke hoogte van elkaar. Gyokucho gebruikte voor deze zaag een 'Hijirime' techniek, waarbij er kleine variaties zijn in de hoogte van de tanden. De lagere tanden zagen niet, maar zorgen voor een goede afvoer van houtzaagsel en zaagstof. Door het gebruik van deze techniek beweegt de zaag moeiteloos door het materiaal. De tanden zijn bovendien licht gezet, wat ervoor zorgt dat de zaag niet vastloopt.

Deze gezette tanden hebben een korte hittebehandeling ondergaan. Gedurende 0,003-0,005 seconden zijn de tanden blootgesteld aan een elektrische schok van 27.12 MHz. Dit creëert een oppervlaktehardheid van Hv 900~1200, terwijl de binnenzijde van de tand flexibel blijft.

Het blad is behandeld met een dunne nikkelcoating. Deze nikkelcoating verbetert de roestwering, het maakt het oppervlak glad, en voorkomt de aanhechting van hars op het zaagblad. Indien er toch aanslag op het blad ontstaat dan kan dit eenvoudig met warm water worden verwijderd.

Eigenschaften

Fabrikantnummer: S-300

Toepassing: afkorten
Model: Dozuki

Zaagbladlengte: 240 mm
Zaagbladdikte: 0,3 mm
Vertanding: 16,9 tpi (fijn)

Geschikt voor o.a.: MDF, multiplex, algemeen hout, OBS, bamboe, gelamineerd hout, formica

Weitere Informationen

De trekkende zaagbeweging van een Japanse zaag is niet alleen minder vermoeiend en dus comfortabeler, maar houdt het zaagblad ook op trekspanning waardoor de kans op verbuigen of breken van het blad nihil is. Bovendien biedt de trekkende zaagbeweging de mogelijkheid om een zeer dun en hard zaagblad toe te passen, waardoor enerzijds een smalle zaagsnede wordt verkregen (vergt weinig kracht bij het zagen!) en anderzijds het voordeel ontstaat van een lange standtijd van de zaagtanden.

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen