Record Power SABRE 300 lintzaagmachine incl. onderstel

Produktnummer: 32004
 • Record Power SABRE 300 lintzaagmachine incl. onderstel
 • Record Power SABRE 300 lintzaagmachine incl. onderstel
 • Record Power SABRE 300 lintzaagmachine incl. onderstel
 • Record Power SABRE 300 lintzaagmachine incl. onderstel
 • Record Power SABRE 300 lintzaagmachine incl. onderstel
 • Record Power SABRE 300 lintzaagmachine incl. onderstel
 • Record Power SABRE 300 lintzaagmachine incl. onderstel
 • Record Power SABRE 300 lintzaagmachine incl. onderstel
 • Record Power SABRE 300 lintzaagmachine incl. onderstel
 • Record Power SABRE 300 lintzaagmachine incl. onderstel
€ 1,199,00 (pro Stück) inkl. MwSt€ 990,91 ohne MwSt
 • Lieferung ab Lager
  Auf LagerVersandkosten € 59,00 Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

De Record Power SABRE 300 lintzaagmachine is een all-round machine die geschikt is voor de meeste werkplaatsen. De machine is voorzien van de nieuwste innovaties van Record Power, zoals een vernieuwde zaaggeleiding, een extra stofafzuiging aansluiting en een fijninstelling van uw zaag- en parallelgeleider.

Deze robuuste en stabiele machine met gietstalen wielen en een eenvoudig te vervangen zaaglint heeft een maximale zaaghoogte van 254 mm. De “rug” bestaat uit twee samen gelaste kokers waardoor deze meer kracht aankan. Het werkblad en de zaag zijn door middel van stelwielen en een spansysteem tot 100% accuraat in te stellen. 

Het gepolijste stalen werkblad heeft een afmeting van 480 mm bij 400 mm. Het gietstalen blad heeft zes maanden gerust, zodat het niet zal vervormen. Daarna is het vlakgefreesd en gepolijst. Door het polijsten hebben vette vingers en andere vuiligheden minder impact op het werkblad, echter dient u het werkblad regelmatig te onderhouden met bijvoorbeeld houtglijmiddel. 

In het werkblad zitten twee T-groeven. Naast de twee T-groeven is er ook een hoge parallelgeleider aanwezig op het werkblad, met een dik aluminium profiel en een stalen bevestiging waarmee de geleider stabiel op het werkblad kan worden geplaatst.

De Record Power SABRE 300 is een lintzaagmachine waarmee u gemakkelijk aan de slag kunt. In de bijgeleverde handleiding is te zien hoe u de machine in elkaar zet hoe u ermee kunt werken. Als de machine geleverd is, moet deze nog deels in elkaar gezet worden. Het voordeel hiervan is dat u de machine leert kennen en weet waarvoor elk onderdeel dient. 

De SABRE lintzaagmachine is uitgerust met een zeer stabiele zaaggeleiding waarmee u het zaagblad nauwkeurig kunt instellen en daardoor meer stabiliteit en kwalitatief hoge zaagsnede krijgt. Tip! Wij raden aan om bij de Record lintzaagmachines de originele Record lintzaagbladen te gebruiken. 

Let op de vertanding van het zaaglint bij de hoogte die u zaagt. Hoe dikker het materiaal, hoe grover het zaaglint dient te zijn; bij een te fijne vertanding kan de zaag het zaagsel niet lossen en loopt de zaagsnede vol. Daarbij spelen uiteraard de breedte van het zaaglint en de houtsoort een rol. 

Het komt vaak voor dat er meer controle over de zaagrichting gewenst is. Dit is bijvoorbeeld het geval bij het zagen van lichte rondingen en bij gebruik van niet-originele zaagbladen. Om zelf meer invloed te hebben op de zaagrichting raden wij aan een Record Power zaaghulpstuk te gebruiken.

Let op! De Record lintzaag is voorzien van een standaard zaaglint uit de fabriek. Deze kunt u gebruiken voor het instellen van de machine en enkele testbewerkingen mee zagen. Dan merkt u dat dit zaaglint al een goed resultaat geeft. Gaat u vervolgens echt aan het werk, dan adviseren Record en wij om het zaaglint te vervangen door een beter exemplaar voor een nog beter resultaat (de Record zaagbladen die wij los of in een set aanbieden komen uit de UK en zijn van een betere kwaliteit).

Tip: Gebruik verschillende zaaglinten voor recht zagen en voor het zagen van bochten.

Garantie
Voor producten van Record Power geldt een fabrieksgarantie van 5 jaar. Voor professioneel gebruik geldt een fabrieksgarantie van 1 jaar. 

Anhänge

Eigenschaften

Fabrikantnummer: 69000-EP

Opgenomen vermogen: 1500 Watt
Afgegeven vermogen: 1100 Watt
Spanning: 230 Volt, 50 Hz

Werktafel: 480 x 400 mm
Hoogte tafelblad vanaf grond: 930 mm

Zaagtafel-zwenkbereik: -6 / 45°
Maximale zaaghoogte:
254 mm
Maximale doorlaatbreedte: 292 mm

Zaagsnelheid: 500 - 1000 meter/minuut
Diameter zaagwiel: Ø 300 mm
Zaagbandlengte: 2.420 mm (95,25')
Zaagbandbreedte: 6 - 19 mm

Afzuigslangaansluiting binnen: Ø 93 / Ø 59 mm
Afzuigslangaansluiting buiten: Ø 93 / Ø 63 mm

Afmetingen: 791 x 670 x 1714 mm
Gewicht: 89 kg

Afmeting verpakking: 1220 x 450 x 570 mm

Bij de levering inbegrepen:
- onderstel
- parallelgeleider
- lintzaagblad 2420 x 9,5 mm

Optioneel:
- transportinrichting
- tafelverlenging

De Record Power SABRE 300 wordt geleverd inclusief het onderstel. Op de machine heeft u vijf jaar garantie.

Weitere Informationen

Bekijk de introductievideo:

Meer dan 100 jaar ervaring
Record Power heeft meer dan 100 jaar ervaring in het vervaardigen van machines en gereedschappen voor de fijne(re) houtbewerking. Deze expertise ziet u terug in de hoge kwaliteit van de Record Power producten. Standaard 5 jaar fabrieksgarantie!

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen