Famag slangenboor Ø 19 x 235 mm

Produktnummer: 778545
  • Famag slangenboor Ø 19 x 235 mm
  • Famag slangenboor Ø 19 x 235 mm
  • Famag slangenboor Ø 19 x 235 mm
€ 19,60 (pro Stück) inkl. MwSt€ 16,20 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf Lager Versandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

Famag slangenboor met een diameter van Ø 19 mm. Onder andere geschikt voor het maken van 19 mm gaten voor uw werkbank. Bijvoorbeeld voor de hold-down, dogs, etc.. Door de spitse punt met schroefdraad centreert de boor uiterst precies! De geharde voorsnijder zorgt ervoor dat het te boren gat nauwkeurig en glad wordt, zonder rafels. De boren zijn geschikt voor zachthout en Europees hardhout en kunnen gebruikt worden met een booromslag en met een elektrische handboormachine of een sterke accu boormachine. Hierbij dient een laag toerental gehanteerd te worden.

Een Famag slangenboor beschikt over een zogenaamde verjonging. De slangenboor is achter de boorpunt iets dunner, dit zorgt ervoor dat er minder wrijving en dus ook minder warmte ontstaat. Wat zorgt voor een langere levensduur van uw boor.

Tip! Boor eerst een gat in een proefstuk, zodat u het resultaat kunt beoordelen en voelt hoe de boor werkt!

Eigenschaften

Fabrikantnummer: 1410.219

Diameter: Ø 19 mm
Aansluiting: zeskant
Schacht: 13 mm
Totale lengte: 235 mm
Snijlengte: 160 mm

Toepassing: zachthout en Europees hardhout

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen