Kirjes handpomp voor opblaasbare schuurrollen

artikelnummer: 21099
  • Kirjes handpomp voor opblaasbare schuurrollen
€ 9,85 (per stuk) incl. btw€ 8,14 excl. btw

Productinformatie

Handpomp voor het opblazen van de opblaasbare schuurrollen (bestelnr. 21056, 21066, 21076) en/of –pad (bestelnr. 21086).

Bijlagen

Extra informatie

Het Kirjes systeem
Het is algemeen bekend dat met lucht gevulde schuurrollen door hun soepelheid het meest ideaal zijn om met gevoel nauwkeurig uit de hand te schuren en polijsten. Hierbij is het van groot belang dat ook de schuurhuls van een zacht, makkelijk vervormbaar materiaal is gemaakt, dat onwrikbaar op de rol wordt bevestigd door het oppompen van de rol!

Hierin voorziet het KIRJES SCHUURSYSTEEM met als basis een serie oppompbare schuurrollen met een aantal bijzondere kenmerken ten opzichte van concurrerende fabrikanten en ten opzichte van massieve schuurrollen! De meeste oppompbare schuurrollen hebben massieve en harde zijden, een ventiel dat in de bodem bevestigd is en een onnodig grote schacht. Dit beperkt de toepasbaarheid aanzienlijk omdat ‘met gevoel slijpen’ slechts in het midden van de rol mogelijk is.

Een relatief klein schuuroppervlak dus, waardoor men gedwongen is, teneinde een groter schuuroppervlak te verkrijgen, de rol in haar geheel groter te maken! Het gebruik van een dergelijke schuurrol in combinatie met een flexibele as is onmogelijk! KIRJES heeft deze problemen opgelost!

De schuurrollen zijn van gegoten rubber (net als een autoband) en zijn daardoor aan alle zijden zacht. Een groot schuuroppervlak bij een compact formaat is het resultaat! Het ventiel is geïntegreerd in de schacht waarmee de rol in de boorhouder bevestigd wordt. Een constructie die onbalans voorkomt!

De voordelen op een rijtje:
· Aan alle zijden zacht en daardoor uitermate geschikt voor schuren ‘met gevoel’ en daardoor ook:
· Geen schuursporen.
· Zeer geschikt voor het schuren van afgeronde oppervlakken, zoals het heft van een mes, houtsnijwerk, tafelpoten….
· De schuurhulzen verschuiven niet en zijn geschikt voor hout, metaal, hoorn en kunststof.
· De cilindrische modellen hebben een vlakke bodem en geven daardoor veel bewegingsvrijheid. · Geschikt voor vlakke, holle en bolle oppervlakken.
· Ideaal in combinatie met een flexibele as, schuur stootvrij zonder vibraties!
Kortom: voor delicaat schuurwerk kunt u op KIRJES vertrouwen!

Bekijk ook

Beoordelingen

Baptist maakt gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. Meer informatie