Easy Wood Tools Mid-Size Easy Finisher 535 mm

article number: 34472
Aanbieding
  • Easy Wood Tools Mid-Size Easy Finisher 535 mm
  • Easy Wood Tools Mid-Size Easy Finisher 535 mm
  • Easy Wood Tools Mid-Size Easy Finisher 535 mm
recommended price € 133,00for € 119,00 (per piece) incl. VAT€ 98,35 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock Shipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem
  • Deal until 30-04-2024

Product information

De Mid-Size Easy Finisher is ideaal wanneer u aan een werkstuk met een gemiddeld formaat aan het werken bent. Bijvoorbeeld bij het draaien van schalen of bekers.

De Finisher is geschikt voor de afwerking van uw werkstuk en is het meest vergelijkbaar met een afwerkbeitel. Het scherpe mes zorgt voor een hele nette afwerking.

Het mes is van tungsten carbide staal. Dit is enorm hard waardoor het mes lang scherp blijft en een langere levensduur heeft. Door het mes af en toe te draaien kunt u deze levensduur verlengen. Ook kunt u het mes uitstekend slijpen met een diamantsteen om zo een nog langere levensduur te garanderen, maar op een gegeven moment is het mes op. Dan kunt u eenvoudig een nieuw vervangingsmes aanschaffen.

Tip! Voor het slijpen van het carbide mes adviseren wij een diamantsteen met een grit van 600 te gebruiken. Voor het beste resultaat gebruikt water en een klein beetje afwasmiddel bij het slijpen van uw gereedschap. Door het afwasmiddel blijft het slijpsel niet op de steen liggen, maar komt het op het water te liggen!

Specifications

Fabrikantnummer: 6300

Totale lengte: 535 mm
Lengte handvat: 355 mm
Lengte kling: 180 mm
Breedte kling: 10 mm

Materiaal handvat: Esdoorn

Inclusief:
- Ci3 rond mes

Extra information

Introductievideo voor Easy Mid-Size tools:

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information