Sorby 829H schraper voor doosdraaien 19 mm

article number: 12010
  • Sorby 829H schraper voor doosdraaien 19 mm
  • Sorby 829H schraper voor doosdraaien 19 mm
€ 70,60 (per piece) incl. VAT€ 58,35 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock Shipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem

Product information

De Box Scraper (829) van Sorby heeft een lang, recht snijvlak. Hiermee kunt u de zijkanten van een doosje schrapen. Dit vergt uw concentratie, doordat het raakvlak van de beitel op het draaiwerk groot is.

Specifications

Fabrikantnummer: 829H

Model: recht
Breedte: 19 mm (3/4")
Totale lengte: 408 mm
Klinglengte: 153 mm
Handvat: 255 mm

Materiaal kling: HSS
Materiaal handvat: essen

Extra information

Robert Sorby (Sheffield)
Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten verge-leken worden.

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information