Sorby 832H afsteekbeitel punt met holling 2 mm

article number: 11957
  • Sorby 832H afsteekbeitel punt met holling 2 mm
  • Sorby 832H afsteekbeitel punt met holling 2 mm
  • Sorby 832H afsteekbeitel punt met holling 2 mm
€ 79,95 (per piece) incl. VAT€ 66,07 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock Shipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem

Product information

De Sorby Fluted Parting tool 832 is een afsteekbeitel met een holling in het 2 mm smalle blad. Dit en de hoek van 45° zorgt er voor dat de beitel, indien juist gebruikt uiteraard, een supergladde afwerking oplevert.

Specifications

Fabrikantnummer: 832H

Model: schuin
Breedte: 2 mm (1/16")
Totale lengte: 470 mm (18 1/2")
Klinglengte: 165 mm
Handvat: 305 mm (12")
Materiaal kling: HSS

Materiaal handvat: essen

Extra information

Robert Sorby (Sheffield)
Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten verge-leken worden.

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information